Hacklab01

Hacklab01 je zajednički projekt udruga Attack i Metakoncept. Metakoncept u prostoru AKC Medika od rujna 2009. godine oprema i vodi Hacklab01 koji služi kao slobodan prostor kojem je primarna namjena računalna edukacija i promocija otvorenog (eng. "open source") softvera. U Hacklabu01 od rujna 2009. odvija se edukativni program koji se financira iz privatnih sredstava članova i donacija sudionika. Hacklab01 služi kao predavaonica, radionica, cyber-caffe, igraonica, čitaonica i mjesto za slobodnu razmjenu ideja i njihovu realizaciju. Usluge Medikinog hacklaba ne naplaćuju se i sve poslove vrše volonteri.

Kontakt: info@hacklab01.org

Radionice:

fixLAB (utorkom u 20:00) - radionica popravljanja računala

joomLAB - izrada web stranica pomoću Joomla! CMS-a

serverLAB - Linux server radionica

PAM - pluggable authentication modules radionica

+ još štošta :)

Za sve informacije javite se na kontakt mail. Tjedni raspored postoji, iako je VRLO podložan promjenama. Ako vas nešto zanima OBAVEZNO nas kontaktirajte jer bi se moglo desiti da poljubite vrata, a to ne bi bilo lijepo iskustvo ni za nas ni za vas :).

Svi su dobrodošli, slobodno nam se javite ako imate bilo kakvih pitanja o open sourceu, računalima ili bilo čemu drugom. Također, ako imate koje (staro ili novo) računalo viška, donesite ga na fixLAB pa ćemo od njega napraviti nešto funkcionalno!

hacklab01.org

Neki od programa podržani su od:
MINISTARSTVO KULTURE RH
GRAD ZAGREB - URED ZA KULTURU, OBRAZOVANJE I ŠPORT
Grad Zagreb Ministarstvo kulture Republike Hrvatske

Medijski sponzori

medijski sponzori attackzagrebterapija.netreaggae.hridemanvan.hrbeat.hrkamo.hrInZg.net